Доповнено Методичні рекомендації щодо організації трудових відносин в органах місцевого самоврядування в умовах воєнного стану

480
15 Серпня 2022

Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) на офіційній сторінці Facebook повідомило, що 19.07.2022 набрав чинності Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових выносин”. У зв’язку з цим доповнено Методичні рекомендації щодо організації трудових відносин в органах місцевого самоврядування в умовах воєнного стану.

Вони містять порівняльний аналіз трудового законодавства, практичні поради як застосовувати оновлене законодавство, а також містять зразки документів, які допоможуть фахівцям з кадрових питанб у щоденній роботі.

Нагадуємо, що у вас є можливість замовити Книгу «Шпаргалка уповноваженої особи + закупівлі під час воєнного стану» . Ця книга допоможе в роботі уповноваженої особи або відповідальної особи. У ній зібрані всі можливі алгоритми закупівель від 0,01 коп., розміщено доступ до 19 зразків документів для практичної роботи, які завжди повинні бути під рукою. Також у зв’язку з війною в Україні та введенням воєнного стану для зручності замовників до книги додали додаткові розділи щодо закупівель під час воєнного стану, які наразі стануть у пригоді.Ця книга стане шпаргалкою, яка буде завжди під рукою, як для початківців, так і для професіоналів у сфері публічних закупівель.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО