Черкаські аудитори забезпечили відшкодування втрат на суму 29,1 млн грн

345
15 Травня 2023

Державна аудиторська служба України на своєму офіційному вебпорталі повідомляє, що протягом чотирьох місяців 2023 року фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області завершили проведення 12 ревізій, 1 аудиту та 6 перевірок закупівель.

Під час ревізій виявлено порушень законодавства, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 48,7 млн гривень.

Завдяки роботі аудиторів попереджено втрат фінансових і матеріальних ресурсів  внаслідок неефективних управлінських дій (рішень) або ризикових операцій на суму 12,7 млн гривень.

Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ і організацій за результатами проведених заходів державного фінансового контролю прийняли 1 управлінське рішення та врахували 4 пропозиції, надані за результатами державних фінансових аудитів.

На розгляд правоохоронним органам передано матеріали 15 заходів державного фінансового контролю, за результатами яких розпочато 7 досудових розслідувань.

Нагадуємо, що на порталі RADNUK.COM.UA у розділі «Книги» доступний збірник висновків моніторингу закупівель з практичними порадами та доцільними рекомендаціями. Щоб не наступати на «закупівельні граблі» інших замовників, користуйтесь цією електронною книгою. Дивіться, як її знайти:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО