АМКУ вивчає інформацію щодо можливих порушень на фармацевтичному ринку

286
10 Листопада 2023

 Антимонопольний комітет України повідомив, що про функціонування фармацевтичного ринку йшлося на зустрічі голови Антимонопольного комітету Павла Кириленка з представниками дистриб’юторських компаній із різних регіонів України.

На думку учасників зустрічі, на ринку існує низка факторів, які перешкоджають вільній конкуренції та у підсумку призводять до здорожчання ліків для кінцевого споживача. 

Оприлюднена інформація вже вивчається й перевіряється фахівцями Антимонопольного комітету України. На робочій нараді, що відбулася після цієї зустрічі, був визначений чіткий алгоритм подальших дій, а голова АМКУ поставив колективу задачу реалізувати його у стислі терміни.

«Фармацевтичний ринок – надзвичайно чутливий і важливий буквально для кожного українця. І люди не мають залежати від бажання окремих гравців отримувати надприбутки», – наголосив Павло Кириленко.

З практикою органу оскарження з урахуванням Особливостей можна ознайомитися у електронній книзі Оскарження закупівель до АМКУ за Особливостями № 1178

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО