Агенція оборонних закупівель вперше застосовує процедуру за рамковою угодою, яка передбачає більшу захищеність чутливих даних

153
6 Березня 2024

Prozorro повідомляє, що Держпідприємство «Агенція оборонних закупівель» Міністерства оборони оголосило закупівлі дронів Мavic 3Е і Мavic 3 Thermal на загальну суму до 3 мільярдів гривень.

При цьому була вперше застосована процедура за рамковою угодою для потреб оборони, яка передбачає більшу захищеність чутливих даних. До «Агенції оборонних закупівель» її ще ніхто не використовував, тому у її ідентифікаторі вказано перший номер.

На першому етапі закупівлі замовник відбере не менше трьох компаній, які задовольняють кваліфікаційним вимогам. На другому — проведе швидкі торги між кваліфікованими учасниками, і вже серед них обере постачальників з нижчою ціною.

За результатами закупівлі суспільство зможе побачити лише фінальну ціну за одиницю товару. А назва переможця буде відома тільки замовнику та органам контролю (Держаудитслужбі та АМКУ). 

Очікувана вартість закупівлі 15 тисяч дронів Мavic 3Е становить 2 мільярди гривень, тобто 133 тисяч гривень за одиницю. Очікувана вартість 5 тисяч Мavic 3T становить 0,99 мільярди гривень, тобто по 198 тисяч гривень за штуку. Дрони мають поставити до кінця травня 2024 року.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО