23.10.2024 Закон про зміни до ЗУ«Про публічні закупівлі» про прозоре будівництво набув чинності

1145
23 Жовтня 2024

Сьогодні, 23.10.2024, Закон про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо забезпечення оприлюднення замовниками в електронній системі закупівель інформації про ціни на матеріальні ресурси під час закупівель послуг з поточного ремонту та робіт з будівництва (прозоре будівництво) № 11057 від 04.03.2024 опубліковано в “Голосі України” № 150, отже він набув чинності, крім абзаців шостого і сьомого підпункту 1 пункту 4 розділу I цього Закону, які набирають чинності через 60 днів з дня набрання чинності цим Законом.

Що необхідно врахувати замовнику з 23.10.2024 в частині публікації інформації про ціни на матеріальні ресурси при закупівлі послуг з поточного ремонту та робіт з будівництва, читайте у статті «Замовників зобов’язують публікувати інформацію про ціни на матеріальні ресурси: зміни в закупівлі послуг з поточного ремонту та робіт з будівництва».

З огляду на ці зміни Академія Радник проведе вебінар «Особливості закупівлі робіт і послуг з поточного ремонту». Тож, реєструйтеся, щоб отримати практичні рекомендації та коментарі до останніх змін від експертів галузі.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО