Чи потрібно заплановані закупівлі 2021 року підсумовувати з кодами річного плану 2020 року?

13 Листопада 2020
erenem84-gmail-com

Просимо надати роз’яснення: у разі якщо початок закупівлі відбудеться у листопаді-грудні 2020 року, але фінансування договору про закупівлю, що буде укладено за результатами проведення цієї закупівлі, передбачено проектом фінансового плану підприємства на 2021 рік, то у такому випадку Замовник повинен код класифікатора по цій закупвлі задля визначення вида процедури підсумовувати з кодами річного плану на 2020 рік чи с кодами проекту річного плану закупівель на 2021 рік?

Відповідь

Вітаємо! З огляду на те, що закупівля здійснюється для потреб 2021 року то замовник не підсумовує коди річного плану 2020 року, а вибір виду закупівлі залежить від вартісних меж, що встановлені статтею 3 Закону про публічні закупівлі.
Додатково зазначаємо, що предмет закупівлі товарів і послуг визначається замовником згідно з пунктами 21 і 34 частини першої статті 1 Закону України «Про публічні закупівлі» та за показником четвертої цифри Єдиного закупівельного словника;
Задля визначення предмету закупівлі робіт замовник керується вимогами пункту 27 статті 1 Закону України «Про публічні закупівлі» та Порядком визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі...

Створіть аккаунт, щоб читати цю відповідь

У вас вже є аккаунт?

Увійти

Проводимо консультації з публічних закупівель

Надаємо відповіді на запитання ВИКЛЮЧНО у сфері публічних закупівель
(щодо питань з будівництва/бухгалтерської чи кадрової діяльності, інших питань, що виходять за рамки публічних закупівель, просимо звертатися до фахівців відповідного напряму)

Надаємо відповіді на запитання ВИКЛЮЧНО у сфері публічних закупівель
(щодо інших питань, просимо звертатися до фахівців відповідного напряму)

Вас може зацікавити
  • Невиконання договору постачальником
    07 Травня 2024
    Читати відповідь

    ПЗЦП. Підписаний договір. Прийшов не той товар який замовляли. Дії замовника які ?

  • Чи обов’язкові євроторги?
    07 Травня 2024
    Читати відповідь

    ППлануються відкриті торги на закупівлю послуг на суму 6 000 000,00 грн. Якщо по Закону то це мають бути відкриті торги з публікацією англійською мовою, а як стосовно Особливостей? Дякую.

  • Щодо здачі металобрухту
    07 Травня 2024
    Читати відповідь

    ПКомунальна установа хоче здати металолом , чи потрібно проводити через Прозорро

  • Продовження строку дії у прямих договорах
    07 Травня 2024
    Читати відповідь

    ПДоговір укладено відповідно до пункту 12.1 частини 5 статті 3 ЗУ “Про публічні закупівлі” та оприлюднено звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель відповідно до п.

  • Чи обов’язкове застосовування правил Інкотермс?
    07 Травня 2024
    Читати відповідь

    ПЗамовник виходить на відкриті торги з закупівлі транспортного засобу – автомобіль легковий. В тендерній документації вказує місце поставки товару: Україна, склад Продавця. Точну адресу вказати неможливо, тому що Замовник не

  • До усіх питань
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО