Новини закупівель

1296
1 Вересня 2020

Рекомендації від АМКУ газопостачальникам щодо цін на газ та своєчасне інформування про їх зміну

З  01 серпня 2020 року кожне домогосподарство отримало можливість вільного вибору будь-якого постачальника природного газу, зокрема за ціновим критерієм, що є важливим кроком у розвитку конкуренції. Це стало можливе завдяки відміни механізму Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу (ПСО) для побутових споживачів.

При цьому чинний постачальник повинен завчасно інформувати споживача про зміну ціни. Відтак споживач зможе планувати власні витрати за новою ціною або шукати іншого постачальника, яких на сьогодні в Україні кілька сотень. Так має працювати справжня конкуренція.

Однак, реальна картина у серпні була іншою…

Продовження за посиланням

ДБН щодо інженерно-технічних заходів цивільного захисту буде оновлено

Міністерство розвитку громад і територій України спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій оновлює державні будівельні норми щодо складу та змісту розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту у містобудівній документації.

Наразі на вебсайті Мінрегіону за посиланням  опубліковано для ознайомлення першу редакцію проєкту державних будівельних норм на заміну ДБН Б.1.1-5:2007 «Склад, зміст, порядок розроблення, погодження та затвердження розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) у містобудівній документації» (перша та друга частини).

Детально за посиланням

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО