Докладний посібник для закупівельників військових частин від Міноборони

130
9 Жовтня 2024

Міністерство оборони України презентувало посібник для закупівель товарів, робіт і послуг у військових частинах Збройних сил України. У посібнику зібрано всю найважливішу інформацію про планування та організацію закупівель, оформлення договорів  та інше.

Практичні поради та методичні рекомендації щодо організації публічних закупівель викладені у посібнику на основі актуальної нормативно-правової бази. Посібник  допоможе належно здійснювати закупівлі відповідно до принципів прозорості, ефективності, запобігання корупції, добросовісної конкуренції. Окремо роз’яснені всі види та способи проведення закупівель, зокрема з використанням електронного каталогу Prozorro Market, а також закупівлі озброєння і військової техніки, товарів, робіт чи послуг для будівництва фортифікацій тощо.

Завантажити електронну версію посібника  на порталі Радник можна за посиланням: Посібник для уповноважених осіб із закупівель товарів, робіт і послуг у військових частинах Збройних Сил України

Щоб отримати паперову версію, заповніть анкету: https://bit.ly/3TTOCHD, але  кількість друкованих примірників обмежена. 

Посібник створено за сприяння Проєкту реформи оборонних закупівель, громадської спілки «Фонд підтримки реформ в Україні», спеціального радника Великої Британії з питань оборони.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО