МОУ розробило методичні рекомендації для закупівлі електроенергії для військових частин, установ, організацій Збройних Сил України

120
3 Жовтня 2024

На офіційному сайті Міністерства оборони України оприлюднили методичні рекомендації щодо особливостей здійснення публічних закупівель у сфері електроенергетики на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджені наказом Міністерства економіки України від 07.05.2024 № 11712, та розроблену на їх основі тендерну документацію.

Зокрема, на сайті Міністерства оборони України відзначено: «Відповідні зміни встановлені наказом Міністерства оборони України № 651, що розроблений у співпраці з Міністерством економіки. З документом можна ознайомитися за посиланням.

У випадку виявлення під час закупівель порушень та зловживань, просимо повідомляти Управління внутрішньої безпеки Міністерства оборони за телефоном: +38(044)293-60-44, +38(067)175-14-79. »

Як застосувати ці рекомендації Міноборони детальніше розглянемо на онлайн-конференції «Радник ENERGY: планування та закупівля енергоносіїв на 2025 рік»

Нагадуємо, що на порталі розміщено електронну книгу «Все про оборонні закупівлі»:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО