Підпункт 8 п. 13 Особливостей

07 Вересня 2024

Підпунктом 8 п. 13 Особливостей визначено, що Замовник може укладати прямий договір без застосування елктронної системи закупівель у разі, якщо у замовника після укладення договору про закупівлю виникла необхідність у закупівлі додаткових робіт чи послуг, пов’язаних з предметом закупівлі основного договору, в того самого виконавця робіт/надавача послуг. Яких саме мається на увазі послуг: 2240 чи розроблення ПКД, технагляду, авторського нагляду? Ми провели відкриті торги на поточний ремонт частини покрівлі (2240). Під час надання цих послуг було виявлено, що фактичний стан покрівлі не дає можливості забезпечити повне усунення проблеми протікання, тобто фактично обсяг площі, яку потрібно перекрити більший. Збільшити суму договора ми не можемо. Як нам бути у данному випадку?

Відповідь

Вітаємо. Експерти  порталу  «Радник» відповідають на питання користувачів порталу та розглядають  питання – Підпункт  8 п. 13 Особливостей. Відповідно до підпункту 8 пункту 13 Особливостей придбання замовниками товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. гривень, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн гривень, може здійснюватися шляхом укладення договору про закупівлю без застосування відкритих торгів та/або електронного каталогу для закупівлі...

Створіть аккаунт, щоб читати цю відповідь

У вас вже є аккаунт?

Увійти

Проводимо консультації з публічних закупівель

Надаємо відповіді на запитання ВИКЛЮЧНО у сфері публічних закупівель
(щодо питань з будівництва/бухгалтерської чи кадрової діяльності, інших питань, що виходять за рамки публічних закупівель, просимо звертатися до фахівців відповідного напряму)

Надаємо відповіді на запитання ВИКЛЮЧНО у сфері публічних закупівель
(щодо інших питань, просимо звертатися до фахівців відповідного напряму)

Важливо! Перед запитом на консультацію обов'язково ознайомтесь з правилами

Вас може зацікавити
  • Закупівля додаткового обсягу
    18 Вересня 2024
    Читати відповідь

    було проведено ЗПП електроенергія, договір діє із початку року, зараз у вересні залишається малий обсяг і не відомо чи вистачить на жовтень. як краще вчинити з даним договором?

  • Як правильно складати протоколи засідання робочої групи
    18 Вересня 2024
    Читати відповідь

    Доброго дня , мені потрібен зразок протоколу засідання робочоі групи про проведення аналізу поточних на будівельні матеріали , вироби, комплекти та обладнання, які використовуватимуться при здійсненні будівельних робіт на об’єктах.

  • Відповідальність та закупівля ліків
    18 Вересня 2024
    Читати відповідь

    Доброго дня! Яку ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ несе уповноважена особа закладу охорони здоров’я за здійснення закупівлі лікарських засобів, що в установленому законом порядку зареєстровані в Україні та не включені до зазначеного Національного переліку,

  • Помилка в КЕКВ, що робити?
    18 Вересня 2024
    Читати відповідь

    В річному плані закупівель помилково вказано КЕКВ 2240 а потрібно КЕКВ2282. Чи можливо розірвати договір тільки з описом причини розірвання договору(без ДУ та протоколу)?

  • Надавач послуг помер
    18 Вересня 2024
    Читати відповідь

    У нас є договір на супроводження комп’ютерної програми, розрахований на весь 2024 рік. Але так сталося, що надавач послуги на початку вересня помер. Як нам закрити даний договір і зняти

  • До усіх питань
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО