Визначення предмета закупівлі послуг

16 Квітня 2024
Петро

В мережі містяться різні трактування послуги поставки товару. Чи передбачає послуга поставки товару його доставку, монтаж та налаштування?

Відповідь

Вітаємо! Експерти  порталу «Радник» відповідають на питання користувачів порталу та розглядають  питання – Визначення предмета закупівлі послуг.

Відповідно до  пункту 34 п. 1 ст. 1 Закону про закупівлі товари – продукція, об’єкти будь-якого виду та призначення, у тому числі сировина, вироби, устаткування, технології, предмети у твердому, рідкому і газоподібному стані, а також послуги, пов’язані з постачанням таких товарів, якщо вартість таких послуг не перевищує вартості самих товарів. Отже в розумінні Закону про публічні закупівлі передбачено  тільки послуги пов’язані з постачанням товарів.

Рекомендуємо ознайомитися із статтею:Усе, що потрібно знати про визначення предмета закупівлі: частина перша
Запрошуємо на навчання

Створіть аккаунт, щоб читати цю відповідь

У вас вже є аккаунт?

Увійти

Проводимо консультації з публічних закупівель

Надаємо відповіді на запитання ВИКЛЮЧНО у сфері публічних закупівель
(щодо питань з будівництва/бухгалтерської чи кадрової діяльності, інших питань, що виходять за рамки публічних закупівель, просимо звертатися до фахівців відповідного напряму)

Надаємо відповіді на запитання ВИКЛЮЧНО у сфері публічних закупівель
(щодо інших питань, просимо звертатися до фахівців відповідного напряму)

Вас може зацікавити
  • Застосування ст. 631 ЦКУ при збільшенні ціни за одиницю
    21 Травня 2024
    Читати відповідь

    ППостачальник направив лист 10.05.2024 щодо зміни ціни (зміни вступлять в силу з 01.05.2024), відповідно до пп.2 п.19 Особливостей. Чи можем ми підписати додаткову угоду 01.06.2024 та застосувати ст. 631 ЦКУ?

  • Розірвання договору в односторонньому порядку
    21 Травня 2024
    Читати відповідь

    ППідкажіть будь ласка, як правильно розірвати договір про закупівлю в односторонньому порядку, чи потрібно підвантажувати повідомлення про розірвання в прозорро?

  • Звіт про укладений договір в публічних закупівлях
    21 Травня 2024
    Читати відповідь

    ПДобрий день. Ситуація наступна: укладено договір за результатами відкритих торгів на закупівлю лікарських засобів. По договору було відвантажено більшу частину ліків. Тим часом виходить розпорядження Держлікслужби про те, що препарат

  • Нові документи від учасника на норму 24 години
    21 Травня 2024
    Читати відповідь

    ПМаю наступне запитання, замовником було розміщено повідомлення про усунення невідповідностей в тендерній пропозиції учасника, а саме, був наданий невідповідний лист-відгук на виконання аналогічного договору. Учасником на виконання цієї вимоги був

  • Покращення якості предмета закупівлі
    21 Травня 2024
    Читати відповідь

    ПУклали договір про закупівлю за результатом відкритих торгів з особливостями на закупівлю моноблоків та ноутбуків. Через певні обставини Продавець не може поставити модель ноутбуків, яку він пропонував до поставки у

  • До усіх питань
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО